Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως ανεξάρτητος τίτλος θα κυκλοφορήσει το Ghost of Tsushima: Legends (trailer)

Το Ghost of Tsushima: Legends, το online multiplayer mode που πρoστέθηκε στο Ghost of Tsushima τον Οκτώβριο του 2020, θα κυκλοφορήσει ως ανεξάρτητος τίτλος στις 20 Αυγούστου, παράλληλα με το Ghost of Tsushima: Director’s Cut και η τιμή του θα είναι €19,99. Το λανσάρισμα της εν λόγω έκδοσης θα συνοδευτεί από ένα update που θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές που βασίζονται στο feedback της κοινότητας των παικτών.

Έχουν πραγματοποιηθεί τροποποιήσεις στο balancing του Survival Mode για να μειωθεί η διάρκεια των sessions και έχουν προστεθεί νέα, εβδομαδιαία, Survival Nightmare challenge variants. Επίσης, έχουν ξεκλειδωθεί νέα cosmetics, για όσους παίκτες τα έχουν κερδίσει στο single-player campaign ή στο New Game+.


Όσοι αγοράσουν την standalone έκδοση του Ghost of Tsushima: Legends θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν στο Ghost of Tsushima Director’s Cut οποτεδήποτε το θελήσουν, έναντι €49,99 στο PlayStation 4 ή €59,99 στο PlayStation 5.

Με ένα νέο update στις 3 Σεπτεμβρίου θα προστεθούν στο Ghost of Tsushima: Legends το Rivals Mode και το Gear Mastery System. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό post του PlayStation Blog.

Τέλος, από 10 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2021, σε εβδομαδιαία βάση θα διατίθεται νέο περιεχόμενο όπως νέοι χάρτες για τα Rivals και Survival modes, εμπνευσμένα από το Iki Island και το βασίλειο Iyo. Σε αυτα προστίθεται το "Trials of Iyo", μια αυξημένης δυσκολίας εκδοχή του raid του 2020, με μικρής διάρκειας δοκιμασίες και ένα νέο ser leaderboards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*